LIIKESARJA RANKING VOITTO

9.12.2018

Mudo Ry, Naam Suomalainen, Elvi Ollilla ja Vesa Suomalainen pärjäsivät hienosti vuoden 2018 Ranking kilpailuissa.

Naam Suomalainen Taekwondon Ranking mestari 2018

Suomen Taekwondoliitto järjestää vuoden aikana 6 ranking-kilpailua, joissa kilpailijat saavat pisteitä. Kunkin sarjan voittaja saa 10 pistettä toiseksi tullut 7 ja kolmanneksi tullut 5 pistettä. Sitten muista sijoista sai alempia pisteitä. SM-kilpailuista jaettiin tuplapisteet.  Lisäksi seuroille tulee kaikkien seuran omien kilpailijoiden pisteet ja seurat laitetaan paremmuusjärjestykseen.

Mudo ry:n Naam Suomalainen on koko 2018 Rankingvuoden pistekuningatar, ollen kaikissa 6. kilpailuissa oman sarjansa voittaja ja koko vuoden saldona maksimit 70 pistettä. Naam Suomalainen ja Mico Knutsson olivat myös parisarjassa ylivoimaisia voittajia pistein 60. Kauden merkittävimmissä kilpailuissa Naam onnistui myös hyvin. Naam voitti kesällä Suomen mestaruuden samoissa sarjoissa, joissa tuli koko vuoden ranking mestaruuskin. Vuoden kokokohta oli marraskuussa, kun Taiwanin Taipeissa pidettiin lajin MM-kilpailut. Naam sijoittui hienosti sarjassa 9. sijalle, niin yksilösarjassa kuin parisarjassa Micon kanssa.

Lohjalaisista myös Mudon Elvi Ollila menestyi hyvin kuluvana vuotena. SM-pronssimitalisti Elvi oli Rankingsarjoissa 4. sijalla yksilösarjassa ja 5. parisarjassa Eero Haleniuksen kanssa. Elvi siirtyy ensi vuonna alle 18-vuotiaitten sarjaan kilpailemaan.

Mudo ry tuli seurojen pistetilastossa 4. sijalle, joka on hieno suoritus kokoiseltamme seuralta. Meillä oli kolme kilpailijaa, ja hyvät sijoitukset toivat pisteitä hienosti. Naam ja Elvi ovat tehneet paljon töitä ja se palkitsee tyttöjä. Molemmat ovat vielä nuoria ja halutessaan pitkä ura edessä Taekwondon parissa. ” kertoo Mudon pääopettaja Vesa Suomalainen iloisesti.  Vesa sai myös itse tänä vuonna tuplasti SM-pronssia ja oli vuoden 2018 ranking tilastoissa omissa sarjoissaan 3. ja 4. sijalla.