ALOITTAMINEN


Ei ole olemassa huonoa ikää aloittaa taekwondo, laji sopii aivan kaikille.

Pienet lapset opettelevat yleisliikunnallisia taitoja, ja seniorien kanssa mennään rauhalliseen, mutta silti kehittävään tahtiin.

Nuorille ja innokkaille löytyy seurastamme vauhdikasta treeniä ja ottelukilpailun opettelua menestyneiden kilpaurheilijoidenkin kanssa. 

Seurassamme harrastaakin lukuisia perheitä, joissa niin monen ikäiset lapset kuin vanhemmatkin harrastavat innostuneesti kukin omin tavoitteinsa.

Älä siis emmi, vaan aloita taekwondo nyt!

MUDO toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi ympäri vuoden. Aloittamiseen ei vaadita kovaa kuntoa, notkeutta tai nopeutta. Edellytämme vain toisten harrastajien kunnioittamista ja hyvää käytöstä harjoituksissa. Lajitaidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelemalla.

Uutena voit tulla tutustumaan harjoituksiimme ja vasta sen jälkeen päättää haluaako osallistua jatkossakin harjoituksiin. Päälle riittää liikunnallinen asu ja olemme paljain jaloin salissa.

  PORI, Mudo Pori ry

    Milloin harjoitellaan?

    Ota yhteyttä ja kysy mahtuuko ryhmään mukaan.

    Salin osoite on: Porin Kamppailuyhdistys Satakunnankatu 32 28130 Pori

    http://www.itsepuolustus.info/yhteystiedot.html

    Harjoitusajat:

      Ma 15.30 - 16.15 alle 8-vuotiaat
      Ma 16:15 - 17:00 yli 8-vuotiaat

      To 15.30 - 16.30 alle 8-vuotiaat
      To 16:30 - 17:30 yli 8-vuotiaat 

Espoon sivuille TÄSTÄ

Mitä taekwondo on?

Taekwondo on korealainen kamppailu-urheilulaji, joka on yksi viidestä Olympiaohjelmassa olevasta kamppailulajista (muut ovat nyrkkeily, paini, judo ja miekkailu). Taekwondo erottuu näistä ja muista kamppailulajeista vahvalla potkuvoittoisuudellaan. Olympialaisissa mukana olevan taekwondo-ottelun lisäksi taekwondossa harjoitellaan erilaisista perustekniikoista koostuvia liikesarjoja sekä taekwondotekniikoihin pohjautuvaa itsepuolustusta.

Taekwondo harjoittelu kehittää motoriikkaa, ketteryyttä, voimaa ja koordinaatiota sekä antaa iloisen mielen. Samalla sisäinen voima, keskittymiskyky sekä itsekuri kasvavat.

TULE MUKAAN  -  KOKEILE ENSIN

Liikunnallinen asu päälle ja paljaat jalat.

17.8. LA 10:30 1 tunti

21.8. KE 17:15 1 tunti (yli 12v rasittava fysiikkatreeni)

24.8. LA 10:30 1 tunti

25.8. SU 11:00 1 tunti

Harjoitukset Sprottikeskus Tennari,

Rantapuisto 45, 08100 LOHJA

Päätä elokuun aikana osallistutko aloituskurssille.

 

ALOITUSKURSSI

Kestää 10 viikkoa, harjoitukset lauantaisin ja sunnuntaisin 1 tunti.

Ryhmät jaetaan 30.8. jälkeen.

Paikkoja on rajoitetusti,

paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

ALOITUSPAKETTI SISÄLTÄÄ

- Lajipuku vyöllä (ARVO 36-55 €)

- Harjoitukset  (ARVO 70-90 €)

- Vyökoe (ARVO 30 €)

- Lajioppaan (ARVO 5 €)

 

ALOITUSPAKETTIEN HINNAT

Syksyllä 2019 aloittavat

* Alle 12-vuotiaat  70 €

* 12-vuotta ja vanhemmat  90 € 

Aloituspaketti koskee vain uusia aloittavia harrastajia.

Aloituskurssi maksetaan seuran tilille 31.8.2019 mennessä.

 

PERHEALENNUS!

Mikäli samasta perheestä osallistuu samassa taloudessa asuvia, niin perhealennus -30 € 2. ja sitä useammalta osallistujalta. 

Mukaan perusharjoituksiin voi tulla aina katsomaan ilmoittautumatta, mutta jos päätät jatkaa, pyydämme ilmoittautumaan mukaan harjoittelemaan alla olevalla lomakkeella.

Alkeiskursseille otamme ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

KAIKKI MAKSUT AINA SUORAAN SEURAN TILILLE:

MAKSUN SAAJA: MUDO ry

TILINUMERO: FI 43 5236 0420 1443 59

VIESTI: Maksun aihe + harrastajan nimi

MUDO ry on yleishyödyllinen yhdistys ja se ei ole alv-velvollinen.

Maksu myös ePassi, Smartum-liikuntaseteli ja Lohjan Kaupungin myöntämällä harrastussetelillä.

 

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Mudo ry on Lohjalla toimiva voittoa tavoittelematon urheiluseura, jossa harjoitellaan Taekwondoa monipuolisesti kaikenikäisten kanssa. Harjoittelemme liikunnan ilosta, itsemme kehittämiseksi, hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa pysymisen vuoksi, osalla tavoitteena kilpaileminen ja joillakin ihan huippu-urheilu. Harjoituksissa haluamme, että kaikilla on pilke silmäkulmassa ja oma into harjoitella mukana.

Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondossa on neljä osa-aluetta: ottelu, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus.

MUDO – Taekwondoa lapsille ja aikuisille!

Mestari Ji-Pyo Lim (7 dan) opettaa Ruotsin kuntosaleilla Taekwondoa lapsille. MUDO  toimintaa on ollut Suomessa vuodesta 2012 ja harjoittelu tapahtuu Espoossa Espoo Mudo Academy ry, Porissa MUDO Pori ry ja Lohjalla MUDO ry. Ne ovat voittoa tavoittelemattomia yleishyödyllisiä yhdistyksiä.

Opetamme WT (World Taekwondo Federation myös WTF ennen) mukaista Taekwondoa ja Kukkiwon on hyväksynyt ohjaajien mustat vyöt.

LOHJA Sporttikeskus Tennari - Tatamisali. Lohjalla toimivan MUDO ry:n opetuksellisesta toiminnasta vastaa Vesa Suomalainen yhdessä Jari Seppälän ja Timo Janssonin kanssa. Lohjalla harjoittelu on suunnatu koko perheelle sopivaksi.

Lohjalle mukaan voit ilmoittautua TÄSTÄ

 

PORI Porin Kamppailuyhdistys Satakunnankatu 32 28130 Pori. Porissa toimivan MUDO Pori ry:n toiminnasta vastaa Saija Vuori, joka samalla toimii MUDO:n Suomen toiminnan vastuuhenkilönä. 

Mukaan pääset ottamalla meihin yhteyttä ja tiedustelemalla onko ryhmissä tilaa