ALOITTAMINEN

MUDO – Taekwondoa lapsille ja aikuisille!

Mestari Ji-Pyo Lim (7 dan) opettaa Ruotsin kuntosaleilla Taekwondoa lapsille. MUDO  toimintaa on ollut Suomessa vuodesta 2012 ja harjoittelu tapahtuu Espoossa Espoo Mudo Academy ry, Porissa MUDO Pori ry ja Lohjalla MUDO ry. Ne ovat voittoa tavoittelemattomia yleishyödyllisiä yhdistyksiä.

Opetamme WT (World Taekwondo Federation myös WTF ennen) mukaista Taekwondoa ja Kukkiwon on hyväksynyt ohjaajien mustat vyöt.

LOHJA Sporttikeskus Tennari - Tatamisali. Lohjalla toimivan MUDO ry:n opetuksellisesta toiminnasta vastaa Vesa Suomalainen yhdessä Jari Seppälän ja Timo Janssonin kanssa. Lohjalla harjoittelu on suunnatu koko perheelle sopivaksi.

Lohjalle mukaan voit ilmoittautua TÄSTÄ

 

PORI Porin Kamppailuyhdistys Satakunnankatu 32 28130 Pori. Porissa toimivan MUDO Pori ry:n toiminnasta vastaa Saija Vuori, joka samalla toimii MUDO:n Suomen toiminnan vastuuhenkilönä. 

Mukaan pääset ottamalla meihin yhteyttä ja tiedustelemalla onko ryhmissä tilaa


Ei ole olemassa huonoa ikää aloittaa taekwondo, laji sopii aivan kaikille.

Pienet lapset opettelevat yleisliikunnallisia taitoja, ja seniorien kanssa mennään rauhalliseen, mutta silti kehittävään tahtiin.

Nuorille ja innokkaille löytyy seurastamme vauhdikasta treeniä ja ottelukilpailun opettelua menestyneiden kilpaurheilijoidenkin kanssa. 

Seurassamme harrastaakin lukuisia perheitä, joissa niin monen ikäiset lapset kuin vanhemmatkin harrastavat innostuneesti kukin omin tavoitteinsa.

Älä siis emmi, vaan aloita taekwondo nyt!

MUDO toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi ympäri vuoden. Aloittamiseen ei vaadita kovaa kuntoa, notkeutta tai nopeutta. Edellytämme vain toisten harrastajien kunnioittamista ja hyvää käytöstä harjoituksissa. Lajitaidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelemalla.

Uutena voit tulla tutustumaan harjoituksiimme ja vasta sen jälkeen päättää haluaako osallistua jatkossakin harjoituksiin. Päälle riittää liikunnallinen asu ja olemme paljain jaloin salissa.

  PORI, Mudo Pori ry

    Milloin harjoitellaan?

    Ota yhteyttä ja kysy mahtuuko ryhmään mukaan.

    Salin osoite on: Porin Kamppailuyhdistys Satakunnankatu 32 28130 Pori

    http://www.itsepuolustus.info/yhteystiedot.html

    Harjoitusajat:

      Ma 15.30 - 16.15 alle 8-vuotiaat
      Ma 16:15 - 17:00 yli 8-vuotiaat

      To 15.30 - 16.30 alle 8-vuotiaat
      To 16:30 - 17:30 yli 8-vuotiaat 

Espoon sivuille TÄSTÄ

Mitä taekwondo on?

Taekwondo on korealainen kamppailu-urheilulaji, joka on yksi viidestä Olympiaohjelmassa olevasta kamppailulajista (muut ovat nyrkkeily, paini, judo ja miekkailu). Taekwondo erottuu näistä ja muista kamppailulajeista vahvalla potkuvoittoisuudellaan. Olympialaisissa mukana olevan taekwondo-ottelun lisäksi taekwondossa harjoitellaan erilaisista perustekniikoista koostuvia liikesarjoja sekä taekwondotekniikoihin pohjautuvaa itsepuolustusta.

Taekwondo harjoittelu kehittää motoriikkaa, ketteryyttä, voimaa ja koordinaatiota sekä antaa iloisen mielen. Samalla sisäinen voima, keskittymiskyky sekä itsekuri kasvavat.