Mudo ry

PDF-tiedostoMUDOry_Säännöt_2015.pdf (247 kB)
MUDO ry säännöt

TAKAISIN Mudo ry / MUDO Lohjan sivulle

 

 

Lohjalla seuramme Mudo ry, [ Rekisterinumero 187.541 ] on perustettu maineikkaan Taekwondo otteluun keskittyneen Yongshin TKD:n vankalle perustalle ja jatkamme nyt modernia laadukasta toimintaa Taekwondon kaikilla osa-alueilla. Seuramme on perustettu 18.8.2003. ja on yleishyödyllinen yhdistys joka ei tavoittele taloudellista voittoa.

 

Seura on alussa toiminut kilpaottelun seurana ja ollutkin aikanaan yksi Suomen menestyneimmistä otteluseuroista. MUDO Finland on tulllut tutuksi jo vuodesta 2012  Facebookissa, www.mudo.fi ja harrastajien asujenkin kautta. MUDO:lla on ollut menestyviä kilpailijoita ja lehdet ovat paljon kertomeet myös meistä. Vuonna 2014 olemme myös Lohjalla alkaneet käyttämään ainoastaan MUDO ja MUDO Lohja nimeä, koska nimi on tullut aikaisempien suosien aikana tutuksi kaikille. Samassa yhteydessä myös päätettiin yhdistyksen nimen muuttamiseksi MUDO ry:ksi ja se päätettiinkin helmikuussa 2015 ottaa käyttöön.

 

Yhteistyö tarkoittaa Taekwondo lajin perinteiden mukaisesti sitä, että Mestari Ji-Pyo Lim toimii seuramme mestarina, ja vastaa opetuksellisista linjauksista sekä myöntää seuran mustat vyöt, sitten kun niiden aika harrastajilla tulee. MUDO:n harrastajat voivat osallistua myös Ruotsissa järjestettäville MUDO Academyn tapahtumiin ihan samalla tavalla kuin Ruotsalaisetkin harrastajat. MUDO  on toiminut Suomessa jo vuodesta 2012.

 

Seuramme harjoitusten vetäjinä ja kilpailijoiden valmentajina ovat toimineet vain taekwondon mustan vyön omaavat Lohjalaiset ohjaajat, jotka ovat lisäksi MUDO Academyn mestarin Ji-Pyo Lim (7.dan  ja Suomen liikesarjamaajoukkueen päävalmentaja) hyväksymiä. Seuramme opettajina/ohjaajina toimivat Timo Jansson, Jari Seppälä ja Vesa Suomalainen. Lisäksi Vesa toimii seuran pääopettajana ja seuran mestari on Ji-Pyo Lim 7.dan, hänellä on oma seura Mudo Academy Ruotsissa.

 

Seurassamme on otettu motoksi "Aina pitää olla hauskaa". Vaikka harjoitukset ovat rasittavia, taitoa vaativia ja joskus vaikeitakin suorituksia edellyttäviä, niin pilke silmäkulmassa olemme harjoitelleet.  

 

Avoimuus on meille tärkeää ja se on tullut mukanamme hyvin Lohjalaiseen Taekwondoharjoitteluun. Vaikka Taekwondo aasialaisena kamppailulajina on perinteisesti ollut hyvin hierarkkista ja joidenkin mielestä jopa jäykkää, niin meillä on onnistuttu hyvin murtamaan ennakkokäsityksiä, kun tietoisesti olemme noudattaneet MUDO Filosofiaa harjoituksissamme.

 

Lisäksi seurallamme on kunniajäsenen ja kunniapuheenjohtaja, joiden arvo on elinikäinen. Yhdistyksen kokouksissa on varsinaisella jäsenellä yksi ääni, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenellä ja kannattavalla henkilöjäsenellä äänioikeus ja yksi ääni.

 • Timo Jansson, kunniajäsen

 • Jari Seppälä, kunniajäsen

 • Saija Vuori, kunniajäsen

 • Ji-Pyo Lim, kunniajäsen

 • Vesa Suomalainen, kunniapuheenjohtaja

 

2019 MUDO RY HALLITUS

Vesa Suomalainen, puheenjohtaja

Mika Ruotsalo, varapuheenjohtaja

Timo Jansson, hallituksen jäsen

Mikael Lönnblad, hallituksen jäsen

Vera Hansper, hallituksen jäsen, rahastonhoitaja

 •  

Lohja our club Mudo Association, [registration number 187 541] has established a reputed Taekwondo sparring club Yongshin TKD's solid foundation and we are now a modern high-quality service in all areas of Taekwondo. Club was founded 18.8.2003, and it's a non-profit association.
 
Club has worked to compete at sparring, and was: time, accompanied by one of Finland's most successful sparring teams. In 2014, the club has start more cooperation with Mudo Academy and at the same time in Lohja we have begun to use Mudo and Mudo Lohja name. Name Mudo Finland in Facebook, mudo logos in doboks and www.mudo.fi web address has used already 2012, when Master Ji-Pyo Lim start be Master to clubs. in March 2015 our association register name Mudo ry in Finnish Patent and Registration Office. We do that because people have come to know us by that name already over several years.


In 2014, our club exercises leaders and coaches has black belt in Taekwondo, which are also Mudo Academy Master Ji-Pyo Lim (7.dan and Finnish business series national team head coach) approved. Our members can also participate in events in Sweden. Mudo has been operating in Finland since 2012.

 

Our Society as teachers / mentors are Timo Jansson, Jari Seppälä and Vesa Suomalainen. In addition, Vesa is the head instructor of the club and the club Master is Master Ji-Pyo Lim 7.dan, who can also graduate Black Belts in MUDO club. Master have own club Mudo Academy in Sweden.
 
Our Club has been the saying  "Always have to be fun." Although the exercises are strenuous, demanding skill, and sometimes even the most difficult performances require, but always as a twinkle in eyes, we have been practicing.
 
Transparency is important to us and it has become with us to Lohjas Taekwondo training. Although the Asian Taekwondo martial art has traditionally been very hierarchical, and some would say rigid, so we have been very successful to break the preconceptions when we consciously followed Mudo philosophy exercises.
 
In addition, club has honorary member and honorary chairman, the value of which is a lifetime. In meetings regular member has one vote, Honorary chairman, Honorary member and viable individual member ha spoke and vote right in clubs meetings.

 • Timo Jansson, honorary member

 • Jari Seppälä, honorary member

 • Saija Vuori, honorary member

 • Ji-Pyo Lim, honorary member

 • Vesa Suomalainen, honorary Chairman

 

 

BOARD OF DIRECTORS 2019

Vesa Suomalainen, chairman

Mika Ruotsalo, vice chairman

Timo Jansson, member of the board

Mikael Lönnblad, member of the board

Vera Hansper, member of the board, treasure

 •