OHJAAJAT

Kuvassa 2016 MUDO ry:n mustat vyöt. Vasemmalta alkaen Vesa Suomalainen 3. dan, Timo Jansson 3. dan, Keni Suomalainen 3. dan, Naam Suomalainen 3. dan, Mestari Ji-Pyo Lim 7. dan, Saija Vuori 3. dan, Viacheslav Gustomesov 1. dan sekä Jari Seppälä 1. dan.

LOHJA Vesa Suomalainen (3.dan, Kukkiwon 3rd class Taekwondo Instructor 2017)

Vesa opettaa ja vastaa Mudo ry toiminnasta Lohjalla. Vesa on toiminutSuomen Taekwondoliiton harrastusvaliokunassa jasenenä ja puheenjohtajana sekä liiton liikesarjojen kilpailukoordinaattorina. Vesa on myös Suomen liikesarjamaajoukkueen joukkueenjohtajana vuodesta 2017 akaen.

LOHJA Naam Suomalainen (3.dan)

Naam toimii ohjaajana Lohjalla. Hän on edustanut Suomea liikesarjojen MM- ja EM-kilpailuissa. Hänellä on useita liikesarjan Suomen mestaruuksia. 

LOHJA Jari Seppälä (1.dan)

Jari valmentaa Lohjalla lauantaisin otteluharjoituksissa. Jari on toiminut lajin parissa yli 30 vuotta ja toiminut valmentaja useille SM ja PM mitalisteillekin.

LOHJA Viacheslav Gustomesov (1.dan)

Vesa opettaa Lohjalla ja erikoistunut ottelu- ja potkutekniikoihin. 

 

LOHJAN APUOHJAAJAT JA MUSTAT VYÖT

Lohjalla toimii myös apuohjaajina pitkaan harrastaneita mustavöisiä ohjaajia. Apuohjaajat toimivat avustajina harjoituksissa ja satunnaisesti pitävät myös koko harjoituksen tarpeen mukaan. He kaikki ovat oman erityisosa-alueensa specialisteja ja Mestari Ji-Pyo Lim hyväksymia ohjaajia.

 

Keni Suomalainen (3.Dan) - jo nuorena lapsena aloittanut lajin ja kilpaillutkin paljon liikesarjoissa.

 

Leevi Lindfors (2.Dan) - ottelussa SM kulta ja pronssia vuonna 2019.

 

Elvi Ollila (1.Dan) - liikesarja SM -mitaleja saavutettuna nuorten sarjoissa.