TueHarrastamista

Mudo ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematkon yhdistys. Yhdistyksemme sääntöjen mukaisesti yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta siten, että yhdistyksen jäsenet harrastaisivat urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Yhdistyksen varat, tuet ja sponsorointitulot kohdistetaan suoraan ja lyhentämättömänä aina yhdistyksen harrastamisen tukemiseksi. Niilla hankitaan hajoitusvälineitä sekä mahdollisetaan harjoitusten toteutuminen. 

Mudo ry ei maksa palkkaa tai palkkioita hallitukselle, ohjaajille tai yhdistyksen toimijoille, vaan he toimivat vapaaehtoistyönä yhdistyksen hyväksi.

 

S P O N S O R O I N T I

Yhdistyksemme harrastajia voi tukea usealla eri tavalla, joka sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Esimekriksi Vuoden näkyvyys www-sivuillamme etusivulla, painetuissa materiaaleissamme sekä näkyvyyn vuosittain pidettävässä Lohja Open SM-Ranking kilpailuissa on yksi tapa saada positiivista julkisuutta. Myös muita vaihtoehtoja on mahdollisuus sopia.

Seuraavat LohjaOpen 2021 on alustavasti ensimmäiset vuoden 2021 Ranking kilpailuista ja ne järjestetään 4.-5.9.2021.

 

Esimerkkipaketteja

LAAJATUKI/Näkyvyys
www-sivuilla, uusissa painomateriaaleissa logo, sekä kilpailuissa näkyvyys 1 vuosi. 1000 euroa, tai 100 eur/kk toistaiseksi.

PERUSTUKI/Näkyvyys
www-sivuilla näkyvyys 50 eur/kk logolla.

TREENIT/TYKY-Tapahtuma
Yrityksen henkilöstöryhmälle harjoitus Taekwondo ja/tai Itsepuolustus painopisteellä. Kurssiin voi sisällyttää myös Taekwondopuvun valkoisella vyöllä, ja pukuun voi painattaa yrityksen logonkin mukaan.

KANNATUSJÄSEN/Näkyvyys
Yritys joka on kannatusjäsen, saa nimensä näkyviin www-sivuille. Elinikäinen yritysjäsen saa saman edun kuin "LAAJA TUKI" tukijat. Kannatusjäsen hinnat alla.

Asustepainatus T-paita jäsenille, jossa selässä Mudon logo ja hihaan tukija voi laittaa oman mainoksensa. Tukija T-kustantaa paidan kaikille jäsenille. Arviolta 60 paitaa a-hinta painettuna vaihtelee paljon 6 eurosta useisiin kymmeniin euroihin.  Joskus myös Yrityksellä on oma paita, johon sitten on painettu mudon merkki lisäksi. Harrastajien koot ovat 120cm  - XXXL.

 

K A N N A T U S J Ä S E N 

  • Kannattava henkilöjäsen 100 €/vuosi tai 1000 €/elinikä

  • Kannattava yritysjäsen 200 €/vuosi tai 2000 €/elinikä

 

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan lasten ja nuorten liikuntaharrastustoimintaa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää  mudo.lohja@gmail.com  (Vesa Suomalainen, puh 0505533790)

 

 

ALLA Esimerkkejä miten www-sivuillamme ja tapahtumamainoksissa näkyy tukijat.