SM Mitalistit Keni ja Naam.
Naam SM 2016 Kultamitalisti.
Keni SM 2016 Hopeamitalisti.
Naam, Eevi ja Tara SM Kultamitalisti ryhmä.

SM kilpailuista 14.2. Lohjalaisen Mudo ry kilpailijat Naam Suomalainen saavutti 2 kultaa ja 1 hopean ja veljensä Keni saavutti 2 hopeaa.

Ottelun ja liikesarjojen SM-kisat käytiin kansallisen SM-viikon yhteydessä 12.-14.2.2016 Tampereen Pirkka-hallissa.

Ottelun osalta kilpailut ovat kaksipäiväiset 13.-14.2.2016. Finaalit oteltiin sunnuntaina. Liikesarjakilpailut olivat kokonaisuudessaan sunnuntaina.

MUDO ry:n kilpailijat menestyivät hyvin 2 kultaa ja 3 hopeaa sekä yksi 5. sija.

Tyttöjen 12-14-vuotiaiden sarjassa Naam Suomalainen uusi Suomen mestaruutensa. Hän oli jo vuonna 2015 saman sarjan mestari ja vuonna 2016 tuo on nyt uusittu. Killpailuissa on oli ennakkosuosikki ja hän näytti  kaikille hienosti varmalla suorituksellaan ettei kenelläkään ole syytä huoleen. Suorituskunto oli kohdillaan. Pisteissä Naam oli ylivoimainen omassa sarjassaan. Nyt on alkuvuoden pääkilpailut PM ja SM -kisat käyty ja keskitytään uuden peruskuntokauden kautta syksyn kilpailuihin. Ensin pidetään pari viikkoa vähän rauhallisempaa tahtia.

Izenzei Taekwondo Team Finland

Poikien 12-14-vuotiaiden sarjassa Keni Suomalainen tuli toiseksi voittaen hopeaa. Tämä oli hieno suoritus, kun hän viime vuonna oli 4 sijalla. Hieno parannus. Sarjan voittin Porista Daniel Halonen, joka 2 viikkoa sitten teki Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa saman pistemäärän ja tuomarien tarkennetuille pisteillä Keni sai pronssimitalin. Nyt oli Danielin vuoro.

4,86

Naam ja Keni osallistuivat yhdessä myös 17v ja alle ikäisten parisarjaa, koska 12-14-vuotiaille ei ollut omaa sarjaansa. He ansaitsivat hyvillä suorituksillaan toisen tilan, eli hopeaa. Sarjan voittivat muutaman vuoden vanhemmat kilpailijat Eevi Huuskonen ja Veeti Koivistoinen. Eevi ja Veeti ovat myös aikaisemmin voittaneet Suomen Mestaruuden ja ovat olleet myös MM-kilpailuissa edustamassa Suomea vuonna 2014. Keni ja Naam ovat hienosti kirineet piste-eroa itseään vanhemman kilpailuparin pisteisiin.