YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUKSEN 30.5.2016 SATOA

31.5.2016

Timolle myönnettiin yhdistyksemme kunniajäsenyys 30.5.2016 kokouksessa.
Timolle myönnettiin yhdistyksemme kunniajäsenyys 30.5.2016 kokouksessa.

Vuoden 2015 tilinpito hyväksyttiin ja vastuuvapaus sen hallitukselle hyväksyttiin. Timo Jansson sai kunniajäsenyyden.

Kokouksessa oli läsnä jäseniä, osalla ikänsä vuoksi ei ollut äänioikeutta sääntöjen mukaisesti. Säännöissä on määritelty, että 15-vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänioikeus.

Vuoden 2015 Tilinpäätös, tase ja toimintakertomus hyväksyttiin, toiminnantarkastajien lausunnon tukemana.  "Tarkastuksessa emme ole havainneet, että yhdistykselle olisi aiheutunut vahinkoa tai yhdistyslakia tai sääntöjä olisi rikottu."

Vuoden 2015 hallitukselle, Vesa Suomalainen, Jari Sepälä ja Saranya Suomalainen, myönnettiin vastuuvapaus.

Muissa asioissa kokous hyväksyi Timo Janssonin kunniajäsenyyden.

 

Alla muutamia otteita vuoden 2015 kohokohdista.

 

Yhdistyksen käyttämä MUDO nimi otettiin viralliseksi yhdistyksen nimeksi kevääln aikana, MUDO ry

Vuodesta 2014 on jäsenmäärämme kaksinkertaistunut vuoden 2015 aikana. Vuoden lopussa meitä oli  36 joista 26 oli alle 18-vuotiaita lapsia.

Seurassa toteutettiin vahvistettua toimintasuunnitelmaa. Mottona "Aina pitää olla hauskaa". Harrastajiltamme ja heidän vanhemmiltaan on tullut positiivista palautetta toiminnasta.

Vuoden päätapahtumamme ovat olleet:

- Talvilomaviikolla Korealainen Yun Kyung Yang (4.dan) ohjasi 5 päivän ajan.

- Lohja Open 2015 sekä Liikesarjaleiri huhtikuussa

- Lohjan Ranta 2015 tapahtumassa meillä oli messuosasto ja yleisökilpailu

- Vesa 2.Dan, Naam 2.Poom. Timo 1.Dan, Keni 1.Poom vyökoe 31.5.

- Vesa kävi Koreassa Taekwondo Foreign Instructor -kurssin heinäkuussa.

- 21.8. Sensei Stanislav Bílý, 6.dan JKA, Hankidon kanssa seminaariharjoitukset

- Pidimme harjoitukset Lohja Lionsseille Tennarissa ja koululaisille Tytyrissä

- Euroopan Mestari Amin Asikaisen opastuksella Leiripäivä 10.10.2015

- Mestarimme Ji-Pyo Lim piti Saijan kanssa leirin ja vyökokeen 1.11.2015.

 

Vuonna 2015 opettajina/ohjaajina toimivat vain mustan vyön haltijat Vesa Suomalainen perustekniikat ja liikesarjat sekä Jari Seppälä ottelutekniikat. Lisäksi Timo Jansson on pitänyt harjoituksia satunnaisesti, ja tuo on ollut todella arvokas apu seuralle. Kaikki ovat MUDO Academyn mestari Ji-Pyon hyväksymiä. Ohjaajamme toimivat seuramme ulkopuolellakin aktiivisesti. Jari toimi otteluvalmentaja myös muissa seuroissa ja Vesa oli Suomen Taekwondoliiton harrastevaliokunnan puheenjohtaja.

Seurallamme on ollut kauden aikana kolme urheilijasopimusta Naam, Keni ja Vesa Suomalaisen kanssa. Suomen Taekwondoliitto edellyttää kaikilta SM-ranking kilpailuihin tai S;-kilpailuihin osallistuvilta kilpailijoilta kolmikantasopimusta jossa osapuolina ovat kilpailija, kilpailijan seura ja Suomen Taekwondoliitto. Naam toi myös seuramme historian ensimmäisen SM-kultamitalin liikesarjoista ja lisäksi hän sai PM hopeaa ja kaksi pronssia, joista toinen tuli Kenin kanssa parisarjassa.  SM-Rankin mitaleja tuli kaikista kilpailuista joihin harrastajamme osallistuivat.

Avoimuus on meille tärkeää ja se on ollut mukanamme hyvin koko ajan. Vaikka Taekwondo aasialaisena kamppailulajina on perinteisesti ollut hyvin hierarkkista ja joidenkin mielestä jopa jäykkää, niin meillä on onnistuttu hyvin murtamaan ennakkokäsityksiä, kun tietoisesti olemme noudattaneet MUDO Filosofiaa harjoituksissamme. Meillä on tärkeää yksilöllisen kehittymisen tukeminen, harjoituksissa. Ne joilla on kyvykkyyttä ja intoa, pääsevät yksilöllisesti etenemään esimerkiksi vyöarvoissa. Ne jotka haluavat edetä rauhallisesti niin heillekin on siihen hyvä mahdollisuus MUDO:n tukemana. Haluamme liikuttaa koko perhettä ja kaikki ovat meille tervetulleita.

Yhdistyksemme toiminnan parantuminen vuoden 2015 aikana on vaatinut paljon työtä ja olemme tehneet myös investointeja ja meille on päässyt kertymään hankittujen varusteiden ja harjoitusvälineiden lisäksi varastoon mm vöitä, pukuja ja T-paitoja. Vuosien 2014 ja 2015 tilinpäätökset ovat olleet tappiollisia, mutta Vesa Suomalainen on lainannut seuralle varoja, että saadaan toiminta vireäksi vuosien 2014 - 2016 aikana. Seura sai Perusavustusta liikuntakeskukselta 300 €.

Vuoden suurimmat onnistumiset kiteytyvät asetettujen, kaikkien toimintasuunnitelmaan kirjattujen päätavoitteiden saavuttaminen osin tai kokonaan määrätietoisella sekä suunnitelmallisella työllä lasten liikunnan hyväksi