HANKI VUODEN 2017 LISENSSIT + VAKUUTUS

19.12.2016

Hanki lisenssi - Lapset 20-35 eur, Nuoret 40 - 99 eur ja Aikuiset 64 - 202 eur.

 

Vuoden 2017 lajilisenssit jo myynnissä

http://www.suomentaekwondoliitto.fi/harrastajille/lajilisenssi/

 

Vuoden 2017 lajilisenssi on voimassa 1.1.2017 - 31.12.2017.

 

 MIKSI HANKKIA LISENSSI?

              Lisenssillä saat:

  • Osallistumisoikeuden Suomen Taekwondoliiton tapahtumiin (leirit, kilpailut, ym tapahtumat). Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan myös OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen ostamista.
  • Liiton jäsenlehden 4 krt/vuosi kotiin postitettuna (pl. kertalisenssi)
  • Alennuksia yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista pyritään järjestämään.

             Lisenssi - lupa potkia!

 

MINKÄLAISIA LISENSSEJÄ JA VAKUUTUKSIA ON TARJOLLA?

 

1. Lasten lisenssi ja vakuutus 1.1.2005 tai myöhemmin syntyneille on 20 euroa ja OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen 15 euroa. 

 

2. Nuorten lisenssi vakuutus 1.1.1998 - 31.12.2004 syntyneille on 40 euroa ja OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen 59 euroa. 

 

3. Aikuisten lisessit ja vakuutukset 31.12.1997 tai aikaisemmin syntyneille on 64 euroa ja OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen 138 euroa. 

 

4. Kertalisenssi Lisenssin hinta on 40 euroa ja OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen 30 euroa.  Kertalisenssi ja vakuutus kattavat sekä WTF- että ITF-tyylisuunnan kilpailu- ja harrastustoiminnan. Tämä lisenssi on tarkoitettu kertaluontoiseen Suomen Taekwondoliiton tapahtumaan osallistumiseen (kilpailut, leirit, ym.). Lisenssi on voimassa vain yhden, erikseen nimetyn, tapahtuman yhteydessä. Lisenssiin ei kuulu Taekwondo-lehden vuosikertaa. Kertalisenssi on voimassa 10 päivää maksuhetkestä eteenpäin.

 

5. Kannatuslisenssi on 30 euroa. Tämä lisenssi on tarkoitettu esimerkiksi taekwondoa harjoittelevien perheenjäsenille tai muille, jotka haluavat tukea Taekwondoliiton toimintaa. Lisenssi sisältää kannatusjäsenkortin lisäksi myös Taekwondo-lehden tilauksen kotiin postitettuna.

 

MITEN LISENSSIN OSTO TAPAHTUU?

Mene lisenssin verkko-ostoon www.suomisport.fi ja toimi ohjeiden mukaisesti:

  1. Klikkaa Sisään Suomisportiin ja seuraa saamiasi ohjeita.
  2. Voit lisätä lapsesi profiiliisi Lisää lapsi -painikkeella.
  3. Lisenssiä ostamaan pääset klikkaamalla Osta lisenssi -painiketta.
  4. Seuraa Suomisportin antamia ohjeita.
  5. Maksa ostoksesi. Jos maksat verkkopankkipainikkeella, MobilePaylla tai kortilla, maksuun ei tule lisäkustannuksia. Maksun välittää Maksuturva Jos maksat laskulla, maksuusi lisätään laskulisä. Huom! Jos valitset laskuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Maksuturvan ja Lindorffin kanssa, et Suomen Taekwondoliiton kanssa.
  6. Lisenssisi on aina näkyvissä Suomisportin kautta joko tietokoneen tai mobiililaitteen internet-selaimella.

Seurojen nippulisenssin osto tulee mahdolliseksi tammikuun puolivälin paikkeilla.

Lisenssiasioissa sinua auttaa Tiiu Tuomi, p. 0400 602756. 

Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondossa on neljä osa-aluetta: ottelu, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus.

www.suomentaekwondoliitto.fi
office@taekwondo.fi
p.0400 519 531 (pääsihteeri Tatu Iivanainen)