3 KULTAA, 2 HOPEAA JA PRONSSI

27.5.2017

Harrastajamme saivat mitaleja KorsoOpen, Liikesarjojen Ranking kilpailuista 27.5.2017. Lisäksi Vesalle B-luokan tuomarin valtuudet.

Taekwondon SM Rankingkilpailut 27.5. Vantaan Korsossa oli seuramme harrastajille menestyksekäs kilpailu.

Lisäksi saimme Lohjalle korkeamman tuomariarvon, kun Mudo Lohjan pääopettaja Vesa Suomalainen suoritti tilaisuudessa B-luokan tuomarin arvon.

TAEKWONDON SM RANKING KILPAILUISTA 2 KULTAA JA 2 HOPEAA LOHJALLE

Mudo Ry:n 14-vuotias Naam Suomalainen osallistui kolmeen sarjaan.  Alle 18-vuotiaiden tyttöjen sarjassa hän selvitti tiensä finaaliin ja siellä otti kultaa pistein 7,04. Toiseksi tuli kaksi vuotta vanhempi, moninkertainen Suomen mestari Eevi Huuskonen, Espoo Hwarang Team, pistein 6,95.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäsarjassa Naam Suomalainen, Eevi Huuskonen ja Tara Tuokko ottivat tuttuun tapaa kultamitalit kaulaansa. Naam osallistui myös naisten elimination sarjaan eli pudotuskilpailuun, jossa joka kierroksella on arvottu kaksi kilpailijaa, jotka ovat toisiaan vastassa. Toinen jatkaa ja toinen putoaa. Naam kilpaili itsensä finaaliin ja siellä jäi niukasti toiseksi pistein 7,12. Voiton Elimination sarjassa vei Eevi Huuskonen pistein 7,15.

Kilpailuissa oli myös harrastaja- sekä lasten Ilves-sarjat.

Ranking kilpailujen yhteydessä kilpailtiin myös lajin perusharrastajille suunnatut matalan osallistumiskynnyksen kilpailusarjat. Kilpailuun voi osallistua kaiken ikäiset ja kaikilla vyöarvoilla. Tämä on yksi tapa, miten laji mahdollistaa myös kilpailemisen koko perheen voimin, eikä tarvitse olla Taekwondossa huippu.

Lasten ilves-sarjoissa tuli hienoa menestystä.

Mudo Lohjan Anton ja Sara Hyvärinen osallistuivat molemmat yksilösarjaan, sekä yhdessä parisarjaan. Parisarjassa sisaruspari otti pronssia itselleen.

Lasten vihreävöisten sarjassa Mudo Lohjan Sara Hyvärinen otti kultaa pistein 5,54 ja toiseksi tuli hänen veljensä Anton Hyvärinen pistein 5,52.

Lasten parisarjan kolmanneksi tulivat Mudo Lohjan Sara ja Anton Hyvärinen pistein 5,34.