MUDO HARRASTAJILLE 7 MITALIA VIIKONLOPPUNA

10.7.2017

Naam, Eevi ja Tara Tyttöjen alle 18 vuotiaiden mitalistit.
Eevi kultaa, Naam Hopeaa ja Tara pronssia.
Tytöt voittivat myös yhteisenä ryhmänä ryhmäsarjan kultaa.
Naam, Eevi ja Tara Tyttöjen alle 18 vuotiaiden mitalistit. Eevi kultaa, Naam Hopeaa ja Tara pronssia. Tytöt voittivat myös yhteisenä ryhmänä ryhmäsarjan kultaa.
Sara, Anton ja Timo Hyvärinen. Lasten sarjassa Sara 1, Anton 3. sekä yhdessä he olivat parisarjan 1. Timo oli aikuisten harrastajasarjan 3.
Sara ja Naton Hyvärinen. Lasten sarjassa Sara 1, Anton 3. sekä yhdessä he olivat parisarjan 1.
Keni poikien alle 18v sarjan finaalipaikka ja siellä 4. sijoitus.
(kuvaaja Jyrki Jalonen)
Keni poikien alle 18v sarjan finaalipaikka ja siellä 4. sijoitus. (kuvaaja Jyrki Jalonen)
Naamin 6 poomsen kiertopotku  (kuvaaja Jyrki Jalonen)
Naamin 6 poomsen kiertopotku (kuvaaja Jyrki Jalonen)

Tampereen SM-viikoilla oli mukana Taekwondon SM-kilpailut 8.7. sekä samassa paikassa lapsille ja aikuisharrastajille oma Tampere Open kilpailu. Lohjalta oli mukana SM-kilpailuissa kolme kilpailijaa MUDO ry:stä sekä myös Tampere Open –kilpailuissa kolme kilpailijaa.

SM-KILPAILUISTA KULTA JA KAKSI HOPEAA

SM-kilpailuissa juuri 15-vuotta täyttänyt Naam Suomalainen toi odotetusti mitaleita. Hän osallistui kolmeen sarjaan ja toi jokaisesta mitalin mukanaan. Tyttöjen alle 18-vuotiaiden ryhmäsarjassa tuli kultaa. Ryhmässä oli mukana Tara Tuokko Klaukkalan Taekwondosta sekä Eevi Huuskonen Espoo Hwarang Team.

Naamin potkukuva  (kuvaaja Jyrki Jalonen)

Parisarjassa Naam oli Espoo Hwarang Teamin Mico Knutssonin kanssa, ja selvisivät semifinaalin kautta finaaliin 4 muun parin kanssa, ja sieltä nappasivat hopeaa kaulaansa.

Henkilökohtaiseen tyttöjen 15-17-vuotiaiden sarjaan Naam lähti ikänsä puolesta tulokkaana haastamaan vanhempia tyttöjä. Sarjan viimevuotinen Suomen mestari Eevi Huuskonen ja Naam tuli toiseksi.

Naamilla oli puhdas suoritus, ja suurin ero muodostuu voiman tuoton näyttämisessä. Sitä kautta etsitäänkin tuleviin suorituksiin ensi vuodelle uutta puhtia, kertoo Vesa.

Myös Keni ja Vesa Suomalainen osallistuivat SM-kilpailuihin ja molemmat pääsivät finaaliin ja olivat siellä 4. sijoituksilla. Kenillä on sama tilanne kuin Naamilla ja täyttäessään tänä vuonna 15, on hänen osallistuttava 15-17-vuotiaiden sarjaan. Vesa saa osallistua yli 40 –vuotiaiden sarjaan ja sitä sanotaankin herrasmiesten sarjaksi.

Ei nuoret miehet enää pyöri jaloissa, sanoo Vesa.

TAMPERE OPEN KILPAILUSTA KAKSI KULTAA JA KAKSI PRONSSIA

Sara Hyvärinen toi lasten vihreävöisten Ilves-sarjasta kultaa ja hänen veljensä Anton Hyvärinen saavutti samasta sarjasta pronssia. Sara ja Anton olivat myös Ilves-parisarjassa, jonka voitosta saivat kultaa kaulaansa. Lasten isä Timo Hyvärinen osallistui aikuisten sinivöisten harrastajasarjaan ja saavutti hopeata.

Pitkäjänteinen ja laadukas valmentaminen on tuonut tulosta. Seuramme mahdollistaa pelkästään Taekwondon harrastamisen iloisella mielellä kaikenikäisille.

Ne jotka haluavat kilpailla, saavat mahdollisuuden myös kilpailemiseen harjoittelun.

Taekwondon harjoittelu kehittää motoriikkaa, ketteryyttä, voimaa ja koordinaatiota sekä antaa iloisen mielen. Samalla sisäinen voima, keskittymiskyky sekä itsekuri kasvavat.

Taekwondossa on monta eri osa-aluetta kuten ottelu, itsepuolustus, murskaukset ja liikesarjat. Jos haluaa menestyä kilpailuissa, on välillä joustettava harjoituksissa muista osa-alueista kun valmistaudutaan oman osa-alueen kilpailuihin.

Olen todella tyytyväinen siihen, että meillä on paljon eri ikäisiä harrastajia ja osa on mukana myös aktiivisesti kilpailemassa, kertoo seuran pääopettaja Vesa Suomalainen