Naam LIIGA 2017 1 Elimintation sarjassa
Naam, Tara ja Eevi Liigafinaalien 1.
Naam, Tara ja Eevi LIIGA 2017 1.
LIIGA 2017 VOITTAJAT

25.11. pidettii liigafinaalit ja samalla jaettiin koko vuoden liigan palkinnot. Naamille kulta ja 2 2. sijoitusta koko vuoden liigassa. Liigafinaaleista 2 kultaa ja 1. hopea.

25.11.2017 kilpailtiin Taekwondon liigafinaalit Nurmijärvellä. Mudo rystä oli kilpailemassa yksi kilpailija, Naam Suomalainen 15v, joka saavutti varsinaisista kilpailuista  kaksi kultaa ja yhden hopean. Päivän kruunasi vielä koko vuoden ranking sarjojen palkintojenjako, josta Naamille tuli vielä ykkössijoitus henkilökohtaisessa elimination sarjassa sekä tyttöjen alle 18-vuotiiden ryhmässä koko vuoden kilpailujensaavutuksena.

Kilpailuja järjestettiin 7 ja yksi niistä oli kesällä SM-kilpailut. Jokaisessa kilpailussa kilpailijat ja seura saavat pisteitä kilpailusijoitusten ja osallistumisten mukaan. Liigafinaaleissa 25.11.2017 palkittiin jokaisen ranking-sarjan eniten pisteitä kerännyt kilpailija sekä eniten pisteitä kerännyt seura. Seurapalkinnon vei ylivoimaisilla pisteillä Espoo Hwarang Team ry. Muro ry oli 8. ja Lohjan Taekwondoseura 13. sijalla kaikkien Taekwondoliiton seurojen joukossa. Seuroja on yli 60 Suomessa.

Ranking-kilpailut olivat LohjaOpen, KuopioOpen, KorsoOpen, SM-viikot Tampere, RaumaOpen, Ambassadors Cup sekä Liigafinaalit Nurmijärvi.

Liigafinaaleissa Naamin kilpailuurakka alkoi parisarjan suorituksilla, ja siellä Espoolaisen Mico Knutssonin kanssa varmoilla suorituksilla saivat kultaa.  Toiset suoritukset olivat 3 hengen ryhmässä ja joukkue otti kultaa sekä koko vuoden ranking tilastossa myös Ranking voitta 2017. Ryhmässä olivat Espoon Eevi Huuskonen, Klaukkalan Tara Tuokko sekä Naam Suomalinen Lohjan Mudosta.

Kolmannet suoritukset olivatkin sitten iltapäivän puolella, ja ensin suoritukset semifinaaleissa ja pienen tauon jälkeen finaaleissa. Naam tuli hienosti toiseksi kun sarjan voiton ei Eevi Huuskonen. Vuoden 2017 rankin pisteissä myös järjestys on sama, eli Eevi voitti koko vuoden 2017 rankingin ja Naam tuli toiseksi.

"Tämä olikin sitten tämän vuoden viimeinen kilpailu, ja seuraavat isot kilpailut ovat Pohjoismaiden mestaruuskilpailut tammikuussa Vantaalla. Naamin kohdalla myös vielä mietinnässä se, että hakeeko ensi vuonna maajoukkueeseen, joka edustaa Suomea vuoden 2018 marraskuussa MM-kilpailuissa Taipeissa. Tuo tarkoittaisi sitä, että harjoitukset muuttuvat nykyisestä vähän erilaiseksi, jos tavoitteeksi laitetaan vain yksi iso kilpailu vuoden päähän" pohtii Vesa Suomalainen, joka on Naam henkilökohtainen valmentaja, isä ja myöskin Suomen liikesarja maajoukkueen joukkueenjohtaja tällä hetkellä.