HARJOITUKSET VAIN ALLE 18-VUOTIAILLE 31.1.2021 ASTI

7.1.2021

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n sisäliikuntatilat (myös Tennari) suljetaan yli 18-vuotiailta 31.1.2021 ja kaikki aikuisten ohjattu liikunta keskeytetään toistaiseksi.


Tänä aikana tiloja saavat käyttää seurat lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Seurojen vuoroilla saa olla aikuisista mukana ainoastaan valmentaja tai valmentajat.

7.1.2021 PÄIVITETTY

Uudenmaan alueen on edelleen koronan osalta leviämisvaiheessa. Tämän johdosta rajoituksia ja suosituksia on tarpeen jatkaa vielä vuoden vaihteen yli. Toimenpiteiden tavoitteena on hillitä epidemiatilanteen hallitsemattoman leviämisen uhkaa ja näin turvata väestön hyvinvointi sekä terveydenhuollon selviytyminen kasvavista potilasmääristä.

Rajoituksia ja muutoksia Lohjan kaupungin palveluihin

 

Lohjan Liikuntakeskuksen sisäliikuntapaikat ovat suljettuna aikuisten liikunnalta

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja koulujen liikuntasalit ovat suljettuina 31.1.2021 asti. Tilat ovat kuitenkin käytössä koulujen liikunnanopetukseen, lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä terapiatoimintaan. Uusia varauksia tiloihin ei oteta. Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä siten, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa. Kaikki yli 18 -vuotiaiden ohjattu liikunta on toistaiseksi keskeytettynä.

Lohjan kaupunki suosittaa väestölle, että aikuisten ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena.

Lohjan kaupungin toisen asteen oppilaat etäopetuksessa kevätlukukauden alun

Lohjan kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa kuten lukioissa ja Hiiden opistossa kevätlukukausi aloitetaan etäopetuksessa, pois lukien välttämätön lähiopetus. Lukioiden kolmannen vuoden opiskelijat (abit) palaavat lähiopetukseen 11.1.2021 alkaen, muut jatkavat etäopetuksessa.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto jatkaa aikuisten yksilö- ja ryhmäopetusta etäopetuksena 31.1.2021 asti.

Lohjan kaupunki suosittelee myös muille toisen asteen koulutuksen järjestäjille, että opetus 31.1.2021 asti toteutetaan etäopetuksena, pois lukien välttämätön lähiopetus.  

Yli 10 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen kiellettyä
 

__________________________________________________________
30.11.2020 TIEDOT

Meillä on Joulukuun alustavat harjoitusvuorot:

  • TI 19.30-20.30, kaikille junnuille
  • TO 18.30-19.30, kaikille  junnuille
  • LA 11.00-12.00, kaikille junnuille
  • SU 11.30-12.30, kaikille junnuille

Poikkeuksellisesti joulukuun aikana jokainen junnujäsen, voi tuoda mukanaan junnukaverin/kavereita tutustumaan harjoituksiin lauantain 11:00-12:00 ja sunnuntain 11:30-12:30.

Kysymys - onko alle 18-vuotiailla halukkuutta osallistua näihin meidän harjoitusvuoroihin?

Kysymys koskee kaikkia harjoituksia koko joulukuun aikana.Tarvitsen vastauksen jokaiselta nyt viikonlopun aikana. Tarvitsemme vastaukset samantien, koska maanantaina 30.11. voimme peruuttaa maksullisia perusvuoroja joulukuulta, jos ei harrastajia ole paikalla.

Laita alle merkintä niiden harjoitusten osalta, joihin perheestänne tullaan osallistumaan. HUOM alle 18-vuotiaat ainoastaan.

Samalla kartoitamme myös, onko jouluvapaalla kuinka moni, jotta voimme samalla joulutauon suunnitella.

Vastaa siis kyselyyn mahdollisimman pikaisesti nyt viikonlopun aikana. 

KYSELY: (Kysely jo päättynyt - kiitos vastauksista)

Seuraamme tilannetta ja noudatamme ohjeistuksia.

Mukavaa Joulun odottelua kaikille ja nähdään treeneissä. 

Terkuin ohjaajat/valmentajat Naam, Jari ja Vesa