Uutisia

Ei harjoituksia tuolla välillä. 18v täyttäneillä harjoitukset alkavat aikaisintaa 10.1.2021 (seurataan Liikuntakeskuksen tiedotteita).
Yhdistyksen 2020 syyskokous valitsi uuden hallituksen ja hyväksyi jäsenmaksut, toimintasuunnitelmat ja talousarvion vuodelle 2021.
Lauantaina 21.11.2020 pidettiin seuran vyökokeet syksyllä aloittaneille sekä jo pidempään harrastaneille.
Lohjan kaupunki edellyttää 2.11.2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä. Kasvomaski tulee pukea jo ulkona, ennen rakennukseen saapumista ja sitä tulee käyttää kaikissa muissa paitsi liikuntatiloissa.
Syyskauden vyökokeet pidetään kahdessa osassa. Ensin aamulla vihreistä punaisiin korotukset ja sen jälkeen valkoiset ja keltaiset vyöt. Muista ilmoittautua vyökokeeseen.
Harjoituksiin tulo on ehdottomasti kielletty, jos itsellä on pieniäkään oireita tai syytä epäillä COVID-19-tartuntaa, esimerkiksi lähipiirissä odotellaan testitulosta.
UUDET HARRASTAJAT (12.9.2020)
Mukaan voi tulla koska tahansa ympäri vuoden. Ensin on mahdollisuus kokeilla harjoituksia ja sen jälkeen vahvistaa omaan harjoitteluun oikeuttava jäsenyys maksamalla jäsenmaksu.
Harjoituksia pidämme aikataulujen mukaisesti, ellei koronatilanteessa tapahdu voimakasta muutosta huonompaan suuntaan. Noudatamme THL ja muiden viranomaisten antamia suosituksia.
SYYSKAUDEN HARJOITUKSET ALKAVAT 11.8. Jatkossa harjoittelemme tiistaisin, torstaisin sekä viikonloppuisin.
Jatkossa harjoittelemme tiistaisin, torstaisin sekä viikonloppuisin.