Jari Seppälä, 1 Dan

LOHJA Jari Seppälä (1.dan)

Jari Seppälä on aloittanut Taekwondon jo vuonna 1989 ja toiminut siitä asti aktiivisesti erityisesti Taekwondon ottelupuolella. Hän on ollut Taekwondon molempien päätyylisuuntien (WTF ja ITF) ottelumaajoukkueiden päävalmentajana sekä kaksivuotiskauden kutsuttuna jäsenenä ETU:n (European Taekwondo Union) kilpailukomiteassa. Euroopan Taekwondo Unioni on myöntänyt Jarille ansiomerkin hyvästä toiminnasta ja lajin esiintuomisesta kotimaan lisäksi myös Euroopassa .

Usean vuoden toimiessaan Yongshin TKD:n (nykyisin MUDO ry) valmentajana, oli seuramme edustajia parhaimmillaan maajoukkueissa Maailmanmestaruuskilpailuissa juniorisarjoissa 4 ja aikuisten sarjoissa 3 kilpailijaa.

Perus urheiluvalmennuksen lisäksi Jari on suorittanut Suomen Taekwondoliiton "Taekwondo valmentaja" tutkinnon. Suomen Taekwondoliitto on valinnut Jarin vuoden valmentajaksi vuonna 2004. MUDO lisäksi Jari valmentaa muissakin seuroissa otteluharjoituksia.  Taekwondo harrastuksensa lisäksi Jari on koulutettu Rata-autoiluvalmentaja ja toimii edelleen aktiivisesti moottoriurheilupuolella.


Jari on myös saanut kunniamaininnat kansallisesti

Opetusministeriön myöntämä Ansiomitali Kullatuin Ristein.

"Suomalaisen liikuntakulttuurin eteen tehdystä työstä", Opetusministeriön toimesta myönnetty ansiomitali.

Suomen Taekwondoliiton hopeinen ansiomerkki

Jari Seppälälle luovutettiin tänään Ambassador's Cupin yhteydessä Taekwondoliiton hopeinen ansiomerkki merkittävästä, yli 30 vuoden työstä Suomen Taekwondon hyväksi.